Shikojeni si prezantuesja Kosovare gjatë emisionit shan me familje (Video)

Padyshim që çdo punë ka pjesët e mira dhe të negative.Mirëpo, kur je në emision ‘live’, kamerat e fshehta nuk janë aq të preferuara, pasi që çdo ‘rrëshqitje’ e fjalëve regjistrohet dhe në përmbledhje vjetore del në ‘opps’, shkruan lajmi.netNjëjtë ka ndodhë edhe me prezantuesen Mirjeta Morina, në televizionin ‘Tribuna Channel’.
Asaj i është bërë një kamerë e fshehtë por kur te transmetohet storia, ajo nervozohet dhe i shan me familje ata që ia montuan këtë gjë. Me poshte keni pamje nga emisioni.

Leave a Reply