Shikojeni Si Prezantuesja Kosovare Gjatë Emisionit Shan Me Familje!

Padyshim që çdo punë ka pjesët e mira dhe të negative.Mirëpo, kur je në emision ‘live’, kamerat e fshehta nuk janë aq të preferuara, pasi që çdo ‘rrëshqitje’ e fjalëve regjistrohet dhe në përmbledhje vjetore del në ‘opps’ Njëjtë ka ndodhë edhe me prezantuesen Mirjeta Morina. Asaj i është bërë një kamerë e fshehtë por kur te transmetohet storia, ajo n.ervozohet dhe i shan me f.amilje,…shtyp ne rek lamen me poshte dhe lexoni te plote kete artikull.

Leave a Reply