Shikojeni si Albin Kurti “deklason“ gazetarin serb, Jugosllav Qosiq, i Tv-n1- nga Beogradi..!

Në intervistën dhënë gazetarit serb Jugosllav Qosiq, të TV-N1- nga Beogradi, kryeministri në ardhje z. Albin Kurti, e realizuar në zyrën e tij në selinë e LVV-jes në Prishtinë në gjuhën serbe, me 06 nëntor 2019, ai duke iu përgjigjur pyetjeve mjaft p.rovokuese dhe herë-herë f.ashiste të shtruara nga ky gazetar përgjatë 51 minutave sa do zgjas intervista, thënë me zh.argonin sportiv të b.oksit, mund të themi lirisht, se e ka n.okautuar r.ënd politikisht deri në a.livanosje..!? me p’oshtë shihni videjon.

Leave a Reply