Shikojeni Se Si Dukej Ramush Haradinaj Kur Ishte 14 Vjeç

Kjo foto është ndër të rrallat që është publi.kuar nga koha kur kryeministri Ramush Haradinaj ishte nxënës.Foto e vitit 1982 e shf.aq Haradinajn në shkollën e Izniqit.Në këtë foto, Kryeministri Ramush Haradinaj (nga e majta) Afrim Hamzaj (arsimtarë – tani vete.ran i arsimit) dhe Milazim Mushkolaj (tani inxhiner i elektornikes) Foto e bërë në shkollen e Irzniqit, ne vitin 1982, atëherë kur Kryeministri Haradinaj ishte në klasen e 7-të. Së bashku me Haradinajn në fotografi janë: Afrim Hamza dhe Milazim Mushkolaj” Shty,pe rek,lame,n dhe shiko pamjet ekskluzive

Leave a Reply