Shikojeni se çka i ndodhi Remzije Osmanit, askush nuk e priti këtë!

Shikojeni se çka i ndodhi Remzije Osmanit, askush nuk e priti këtë. Remzie Osmani është aktualisht e ftuar në emision, në një nga televizonet tona. Ajo aty ka hapur zemrën dhe ka treguar një histori nga fëmijëria e saj.“Më kanë ndrru tri ditë e kanë mbajt një djalë të huajin, infermieret serbe i kanë thënë maje është i yti po nënë nuk ka pranu” ka thënë Remzia shtyp ne foton posht ketij shkrimi shih vidjeon.

Leave a Reply