Shikojeni Amin e Ermalit kur punonte si kamariere me minifund dhe flokë të shkurtra

Amarda Toska e ka filluar karierën e saj si prezantuese në shfaqjen ehumorit ‘Portokalli’.Por Ami nuk mbeti vetëm në pjesën e moderimit.Ajo performoi si balerinë dhe si një nga aktoret e shfaqjes,ku iu desh që hera herës të ndryshonte pamje.Kush nuk është nostalgjik për rolin e saj si ‘Balerina Bullgare’,kohë kur ajo ishte në formën më të mirë trupore.Në një prej performancave ajo ironizonte videoklipet e asaj kohe, ku vajzat se,xi aktronin si kamarjere JA DHE VIDEO SHTYPE REKL,AM DHE SHIKO VIDE,ON:

Leave a Reply