Shëroni Dhëmbët E Prishur Me Këtë Metodë Në Kushte Shtëpiake

Prishja e dhëmbëve është një problem i zakonshëm dhe simptomat apo efektet ndryshojnë nga personi në person. Për të parandaluar shqetësimet që mund t’i sjellë prishja e dhëmbëve në të gjithë gojën, duhet të merrni disa masa Shkaku i prishjes së dhëmbëve lidhet me konsumimin në sasi të mëdha të ushqimeve me niseshte, karbohidrate dhe sheqernave të tjerë në përgjithësi shty,p mbi rekl,a men me pos,hte dhe sh,iko vide,on.

Leave a Reply