Shërohet foshnja që u infektua me koronavirus nga nëna disa minuta pas lindjes

Një beb i porsalindur në Londër, që ishte personi më i ri i infektuar me koronavirus është më në fund jashtë rrezikut për jetën dhe po e merr veten. Nëna e foshnjës u dërgua me urgjencë në spital disa ditë më parë pasi dyshohej për pneumoni por pas lindjes u zbulua se ajo ishte poztive për koronavirus.Foshnja dhe nëna morën kujdes shëndetësor në spitale të ndryshme, fëmija tek North Middlesex ndërsa e ëma në një spital të specializuar për infeksione Shtypni ne foto rek1amen poshte ketij shkrimi ju hapen pamjet…

Leave a Reply