She rr në supermarket, tre gra pë rleshen me njëra-tjetrën per arsyen qesharake(Video)

Një qytetar është gjendur përballë një situate aspak të zakonshme në një supermarket ku po blinte ushqime dhe ka filmuar momentet kur tre gra për leshen me njëra -tjetrën dhe ulë rasin.
Arsyeja? Për letrat higjienike.
Sipas mediave të huaja, rasti ka ndodhur në një supermarket në Sidnej.
Në këtë vend, pa niku nga koronavirusi vazhdon, ndaj gratë po ziheshin se kush do merrte më parë letrat, për t’i pasur gjendje në rast se nuk do dilnin dot nga shtëpia.ja dhe рër me shum ju paraqesim në video pamjet e plota.

Leave a Reply