SHBA-ja kërcënon sërish Serbisë me sanksione nëse vazhdon blerjen e a rmëve nga Rusia

SHBA-ja kërcënon sërish Serbisë me sanksione nëse vazhdon blerjen e armëve nga Rusia
Ambasada e SHBA-së në Serbi, ka reaguar sërish ndaj blerjes së armëve nga Rusia mirpo reagon menjeher donald trampdhe
SHBA, ka paralajmëruar Serbinë që të heqë dorë nga blerja e armëve ruse ose do të ketë sanksione..PRIT 5 SEKONDA
Shtypni foton me poshte ju hapen pamjet dhe ndiqni ato

Leave a Reply