Sh erri i bujshëm Ermal-Besi, reagimi epik i Noizyt (Video)

Fundviti i ka gjetur dy aktorët më të njohur shqiptar të përfshirë në “sherr” më njëri tjetrin. Por më pas bëri deklaratën drejtpërdrejt për Ermalin ku u shpreh se Mamaqi bën biznes e Besi komedi.

E kështu reagimet në rrjet si nga Mamaqi, Enca dhe vetë Besi spatën të sosur.

Por, vihet rer edhe një përfshirje e VIP-ave në komente dhe ai që bie në sy është i Noizyt shtype rekl,am dhe shiko vide,on:

Leave a Reply