‘S’do iki në qiell pa mbajtur lulet e dasmës!’ Historia e kësaj vogëlusheje ka pushtuar internetin

Ajo u thoshte të gjithëve se do të mbante lulet gjatë dasmës së dy prindërve të saj.Por papritur Pagie u diagnostikua me kancer në tru dhe doktorët u thanë prindërve se vajzës i kishte mbetur shumë pak ditë jetë.Prindërit e saj në bashkëpunim me tezen e vogëlushes arritën të organizonin një dasmë shumë të bukur në spital brenda vetëm 24 orëve ja dhe video ekeni me poshte shikojeni do ju bej me lote:

Leave a Reply