Sali Berisha: Millosheviçi i tha Batonit: Ti ke qenë bashkëpunëtor yni, dëshiron ta dëshmoj?

Ish kryeministri i Shqipërisë, Sali Berisha në një postim në Facebook ka publikuar një shkrim ku flitet për bisedën e Millosheviqit me Baton Haxhiun.Kjo bisedë, sipas Berishës, ndodhi para se Haxhiu të udhëtonte në Hagë si dëshmitarë.Mirëpo Berisha shkruan se Millosheviqi e shantazhoi Haxhiun, duke i thënë se do të tregojë se ke qenë bashkëpunëtor i yni(Serbisë).“Ja sepse unë e kam quajtur Baton Stanishiqin “Argat in chef” i Beogradit” ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on:

Leave a Reply