Sa Do Ta Përballonte Irani Një Konfrontim Me SHBA-Në? Të Dhëna Që Tregojnë Fuqinë E Dy Ushtrive, Përmes Shifrave

Një pyetje e tillë vjen pasi, ndërsa Irani mban zi për vdekjen e gjeneralit, zyrtarët nga të dy vendet kanë shkëmbyer paralajmërime të ashpra, duke u bërë thirrje forcave ushtarake dhe aleatëve përkatës “për gatishmëri” Sipas Global Fire Power, një faqe interneti e renditjes së ushtrive, ajo e SHBA-së renditet si ushtria më e fortë në botë, ndërsa Irani gjendet në vendin e 14-të nga 137 vendet që konsiderohen në rishikimin vjetor. Per me shum shtyp ne rek lamen me poshte dhe lexoni te plote kete artikull nuk do te zhgenjeheni

Leave a Reply