Rugova nuk ka dashtë me i pa me sy Turqit, i ka quajtur “fare e fëlliqur”

Gashi, në emisionin “Komiteti” në RTV Dukagjini, ka komentuar marrë.dhëniet e presidentit turk me kryeministrin e Shqipërisë, Edi Rama, dhe Presidentit Hashim Thaçi. Analisti gjithashtu ka folur për orientimin properëndimor që, sipas tij, ish-Presidenti Ibrahim Rugova ka krijuar në Kosovë. Ai ka përmendur arsyet për të cilat Rugova asnjëherë nuk krijoi marr.ëdhënie të ngu.shta me Turqinë shtypni rek lamen me posht n’diqni vidjeon.

Leave a Reply