RRESPEKT: Albin Kurti ju mban “Ligjerata“ në Munich, shikojeni si e dëgjojnë me vëmendje!

Një debat i nxe htë është zhvilluar mbrëmë në Mynich të Gjermanisë në mes të kryeministrit të Republikës, Albin Kurti dhe presidentit serb, Aleksandër Vuçiq. Kurti i kujtoi Serbisë që duhet ta len të qet Kosovën. Pas kësaj, presidenti Vuçiq u shpreh tejet i shqe tësuar. “Bota e ka ndih muar Kosovën të çlirohet nga Serbia, tani duhet të ndih mojë Serbinë të çli rohet nga Kosova” ja dhe videoja shtyp me posht dhe shikojeni:

Leave a Reply