Rrënja E Kësaj Bime Shkatërron Qelizat Tumoriale (Si Ta Përgatisni)

Mund të përdoret në kuzhinë, si dhe të shtohet në gatime dhe sallata të ndryshme. Luleradhiqja (Taraxacum) përmban shumë vitamina (rreth dyfishin e domateve dhe të spinaqit). Sipas, frasideilibri.com, ajo ka veti të shkëlqyera diuretike, përdoret për të pastruar mëlçinë, lufton alergjitë dhe rregullon nivelin e kolesterolit.Por më e rëndësishme është se rrënja e luleradhiqes ka veti të forta antitumoriale. Universiteti “Windsor” në Kanada ka kryer kërkime mbi këtë bimë, Lexo lajmin e plote ketu.

Leave a Reply