Rrëfimi: U Martova Me Gruan E Gabuar, Më Rreh Sa Herë I Trokas Në Derë

Në janar të këtij viti gjykata vendosi që Fatmir Murrizi të banojë në një nga dhomat e banesës sociale në Durrës.Por vendimi ka indinjuar ish-gruan e tij, Bukurie Dervishin, e cila pretendon se ish-burri e dhunon, por edhe Murrizi pretendon se është ai i dhunuari në këtë mes, edhe fizikisht.
“Më rr.eh ish-gruaja. Ajo ka një vit e gjysmë që më ka nxjerrë jashtë nga shtëpia, ku jeton me dy djemtë tanë stipe reamen meposhte dhe shiko pamjet se cfare thote ky burre.

Leave a Reply