Rrëfimi Prekës I Infermieres: Çuam Në Reanimacion Një 42-Vjeçar, M`U Lut Që Ti Thoja Që Do I Shikonte Sërish Dy Vajzat Kur Të Hapte Sytë

Quhet Maria Cristina Settembrese, është prej 11 vitesh infermiere në spitalin ‘San Paolo’ të Milanos, dhe është në krye të detyrës në këto ditë të vështira të epidemisë së koronavirusit.

“Çuam në reanimacion një 42-vjeçar. Ndërsa më shtrëngonte dorën, më lu.tej: “Më thoni që do të zgjohem përsëri, kam dy vajza të vogla në shtëpi”. Maska ime u mbush me l.ot”. Këto janë fjalët e infermieres që rrëfen historitë nga turni i saj i natës.

Të 15 shtretërit me ventilim atje janë të zënë nga pacientë të moshave nga 48, 50, 61 vjeç e lart. “Kam 30 vjet punë, por nuk kam parë kurrë gjë të tillë”, shprehet ajo.ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on e me poshtme:

Leave a Reply