Rrëfimi i britanikut, që u shërua nga koronavirus

Connor Reed është ndër njerëzit e parë që është prekur nga virusi Corona, diagonostifikimi i tij u vonua, por ai ja doli të shërohej. Connor rrëfen hap pas hapi se si ndjeu simptomat e para, duke menduar se po kalonte grip dhe se si ja doli të shërohet.

“Njerëzit nuk duhet të bëjnë panik, ata duhet t’a ndihmojnë njëri-tjetrin në këtë kohë krize që po kalojmë”, thotë mësuesi britanik Connor Reed, i cili punon në Wuhan të Kinës.JA DHE VIDEO SHTYPE REKL,AM DHE SHIKO VIDE,ON E ME POSHTME:

Leave a Reply