‘Rra’hen’ Në Emision Mes Vete Burri Dhe Gruaja, Ja Reagimi I Moderatorit

Një gjest i papritur ka ndodhur në emision derisa janë ‘rra,hur’ mes vete burri dhe gruaja.Me të parë situatën ka rea,guar edhe moderatori dhe juristja Eni Cobani e cila kishte udhëhequr emisionin ‘Shihemi në Gj,yq’, shkruan Gazeta NewBorn.Një gjest i papritur ka ndodhur në emision derisa janë ‘rr,ahur’ mes vete burri dhe gruaja.Një gjest i papritur ka ndo,dhur në emision derisa janë ‘rr,ahur’ mes vete burri dhe gruaja…..Lajmet me reja mund ti gjeni me poshte shtypni rek lamen me posht per me shum nuk do te zhgenje heni

Leave a Reply