Rr Ahje Spektakolare Ne Mes Prishtine, Gruaja Dhe Dashnorja Bëhen Bashkë, E Bejnë “PESTIL” Burrin Tradhtar

Një burrë e ka pësuar keq nga bashkëshortja e tij, të cilën ai e tradhëtontë, por edhe nga dashnorja e cila mori vesh që ai ishte i martuar.
Ngjarja ka ndodhur në mes të rrugës në Shaanxi të Kinës.

Fillimisht bashkëshortja e kapi për flokësh dashnoren e burrit, por ai i doli në mbrojtje. Në momentin kur ajo merr vesh që “shkatërruesja e familjes” nuk ishte në dijeni që ata ishin familje, ajo i kthehet burrit të saj

“Thirreni policinë, sepse ky është tradhtar. Për 20 vjet jam e martuar me të dhe nuk kam ku shkoj”, bërtiste ajo me zë, ndërsa mbante burrin për këmishe.$htype relamen meposhte dhe shiko videon meposhte…Meqenëse ishte shumë këmbëngulëse dhe nuk po e lejonte të lëvizte, ai e qëlloi në fytyrë gruan e tij.
Nuk dihet si përfundoi kjo histori, me lidhjen e dyfishtë të këtij burri stipe reamen meposhte dhe shiko pamjet se cfare ndodh ne pristine.

Leave a Reply