Rr ahje spektakolare ne mes Prishtine, gruaja dhe dashnorja bëhen bashkë, e bejnë “PESTIL” burrin tradhtar

Një burrë e ka pësuar keq nga bashkëshortja e tij, të cilën ai e tradhëtontë, por edhe nga dashnorja e cila mori vesh që ai ishte i martuar.
Ngjarja ka ndodhur në mes të rrugës në Shaanxi të Kinës.

Fillimisht bashkëshortja e kapi për flokësh dashnoren e burrit, por ai i doli në mbrojtje. Në momentin kur ajo merr vesh që “shkatërruesja e familjes” nuk ishte në dijeni që ata ishin familje, ajo i kthehet burrit të saj JA DHE VIDEO SHTYPE REKL,AM DHE SHIKO VIDE,ON E ME POSHTME:

Leave a Reply