Rikthehet mbreti Vali Corleone,LIVE qekjo macja kushton 5milion euro për tjera gjona mos tfoli se heh

Kingu Vali Corleone njihet pothuajse nga e gjithë bota ashtu thot ai.Ai si gjithmonë ka ditur të na befasoje të gjithve me veprimet e tij që bën.Ksaj here është futur live në njërin nga profilet e tij.Ai aty na ka treguar shtëpinë e tijë super luk,soze por ajo që morri vëmendje më shumë ishte macja e tij shtype rekl,am dhe shiko vide,on

Leave a Reply