Ridvan Tahiri kritikon policinë e Gjilanit: Çfarë hamam institucioni jeni

Njohësi i sigurisë Ridvan Tahiri ka reaguar ashpër në profilin e tij në Facebook në lidhje me ngjarjen e fundit maka bre në qytetin e Gjilanit.

Ai ka thënë se duhet të shkarkohet Drejtori Regjional dhe duhet të jap llogari edhe Ministri.

Po ju sjellim reagimin e plotë pa redaktime gjuhësore;

Kr im mak abar ne Gjilan,VIDEO SHTYPE REKL,AM DHE SHIKO VIDE,ON E ME POSHTME:

Leave a Reply