Ridvan Berisha: Të lutemi për Izraelin

Gazetari Ridvan Berisha përmes një shkrimi në llogarinë e tij në facebook, ka reaguar lidhur me zhvillimet në Lindje të Mesme, saktësisht në Jerusalem të Izraelit.

Berisha ka postuar dy fotografi në postimin e tij. Të dy fotografitë shprehin solidaritet ndaj shtetit izraelit.

“Lutemi për Izraelin” dhe “Kemi nevojë për lutjet e tua për Izraelin”, ishte mbishkrimi i fotografive të postuara nga gazetari Berisha.

Gjithashtu Berisha shkroi “We stand with Izrael” – “Qëndrojmë me Izraelin”