Rezarta Shkurta shfaqet e tëra me të zeza në ceremoninë e homazheve për Nexhmije Hoxhën(FOTO)

Në ceremoninë e homazheve për Nexhmije Hoxhën, kanë qenë të pranishëm, miq, të afërm e familjarë, ku mes tyre ishin nipi, Ermali dhe nusja e tij, Rezarta Shkurta.
Këngëtarja u shfaq e veshur me te zeza, madje edhe me syze te zeza, edhe pse paraditja u shoqërua me shi e gj ëmime.
Ka ndërruar jetë ditën e djeshme e veja e ish-diktatorit Enver Hoxha, Nexhmija. Ajo ndërroi jetë në moshën 99-vjeçare në banesën e saj në Laprakë. Lajmi është konfirmuar nga një prej djemve të saj, Iliri. Përcjella e saj për në banesën e fundit do të bëhet ditën e nesërme në orën 12, ndërsa eshtrat e saj do të vendosen pranë atyre të bashkëshortit të saj në va rrezat e Sharrës. ѕhtур nе fоtоn роѕht kеtiј ѕhkrimi n diqni раmјеn.

Leave a Reply