Rezart Veleshnja Thumbon Keq Vipat Shqiptarë Pas Fotos Që Publikoi, Por Si Do E Presë Luana?

Rezart Veleshnja thumbon keq vipat shqiptarë pas fotos që publikoi, por si do e presë Luana? Rezart Veleshnja vjen gjithmonë në vëmendje me postimet e tij në rrjete sociale.Këtë herë ka vendosur të thumbojë të gjithë gjeneratën e re, që priren drejt botoksit dhe operacioneve plastike.Me një foto të publikuar në profilin e tij Instagram, Veleshnja shkruan:“Skerd kujdes, mund të jesh në shënjestër. Si do të duken gjenerata e re si gjyshe” ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on:

Leave a Reply