Rezart Veleshnja ‘prish’ shoqërinë e ngushtë me Luana Vjollcën, pas fotos që publikoi (FOTO)

Rezart Veleshnja vjen gjithmonë në vëmendje me postimet e tij në rrjete sociale. Këtë herë ka vendosur të thumbojë të gjithë gjeneratën e re, që priren drejt botoksit dhe operacioneve plastike. Me një foto të publikuar në profilin e tij Instagram, Veleshnja shkruan: “Skerd kujdes, mund të jesh në shënjestër. Si do të duken gjenerata e re si gjyshe”.
hаре раmјеn mëроѕhtë dhe ѕhiкоје tê рlоtë.

Leave a Reply