REPERl i njohur e dredh me vallen e Rugovës e kërkon nuse SHQlPTARE (Video)

Ai jeton në Zvicër por po zhvillon karrierë edhe në Kosovë.Cliqme tregoi si nisi të mësonte gjuhën shqipe. Thotë të kishte dëgjuar vetëm fjalë të mira për shqiptarët.Reperi kishte mësuar shumë gjëra rreth popullit shqiptar. Ai ka njohuri edhe për ushqimet tradicionale.Cliqme do të vallëzojë valle shqiptare derisa po kërkon edhe nuse në Kosovë JA DHE VIDEO SHTYPE REKL,AM DHE SHIKO VIDE,ON E ME POSHTME:

Leave a Reply