Rëndohet bilanci, Italia bëhet shteti i katërt më i prekur nga koronavirusi

Numri i të infektuarëve në Itali sa vjen edhe po rritet. Deri më tani janë regjistruar 132 të infektuar dhe dy persona të vde kur.

Pan iku është i madh dhe qeveria ka marrë një sërë masash drastike.

Mësohet se deri më tani janë izoluar 11 komuna dhe 50 mijë persona janë në Karantinë. Zonat më të prekur a janë ato të Lombardisë dhe Venetos Shtypni ne foto rek1amen poshte ketij shkrimi ju hapen pamjet…

Leave a Reply