Reagon KingValiCorleone:Veç Italin Edhe Kosovën Ma Kan Infektu Me Virus,Unë Se Shpejto Do Tju… (Video)

Ai është rikthyer bujshëm si kryefjalë e rrjetit me një tjetër deklaratë të çuditshme që ka bërë në emisionin “Elite Show”. Vali Corleone u shpreh se nuk kishte qenë shumë prezent në media pasi po merrej me çështje të rëndësishme globale..Reagon KingValiCorleone:Veç Italin edhe Kosovën ma kan infektu me virus,unë se shpejto do tjuAi është shprehur se tashmë është person me rëndësi të madhe dhe ndikim tek presidenti i SHBA, Donald Trump. shiko se qfar thot Vali .PRIT 5 SEKONDA shtype relamen dhe shiko videon

Leave a Reply