Reagimi I Vogëlushes Kur Dëgjon Zërin E Nënës Për Herë Të Parë Do T’ju Përlotë(Video)

Një baba krenar ka publikuar në rrjet një video që tregon momentin e çmuar kur vajza e tij e vogël dëgjon për herë të parë. Tristan Storer, nga Mollerin, Australi, shpërndau në llogarinë e tij në Twitter momentin kur Macy-t iu vu aparati i dëgjimit dhe ajo nisi të dëgjonte tinguj për herë të parë.

Në pamjet e publikuara duket Macy e vogël e cila rri ulur në një karrige ndërsa mjekët i vendosin me radhë pajisjet në vesh .shty,pe relamen dhe shiko pamje ekskluzive vetem per ju

Leave a Reply