Rasti i fajdeve: Dënohen Hashimi dhe Kadria

Autoritetet e drejtësisë kanë shpallur fajtorë Rrahim Hashimin dhe Kadri Rexhepin për veprën penale mashtrim.

Gjykata Themelore e Prishtinës ka dënuar me 3 vjet e 9 muaj burgim Rrahim Hashimin, ndërsa Kadri Rexhepin me 3 vjet.

Ndryshe, Policia e Kosovës i kishte arrestuar dy të akuzuarit nën dyshimin për mashtrim/ fajde.

Leave a Reply