Ramush Haradinaj: Rusia dhe Serbia kanë cofë në Kosovë o Baton!

Kryeministri në detyrë i Kosovës, Ramush Haradinaj, i ka mëshuar fort gazetarit Baton Haxhiu, në mbrëmjen e së enjtes. “Nuk jemi lopë e dele”, e ka paralajmëruar Haradinaj, Haxhiun.Ndaj kësaj deklaratë ka reaguar ashpër Haradinaj: “Ka cofë Rusia o Baton, ka cofë për besë. Ka cofë Serbia e Rusia, veç në mendjen e disave janë. Sa i përket Kosovës, kanë cofë, beso”, i është përgjigjur Haradinaj, Haxhiut shtyp ne foton posht ketij shkrimi n’diqni vidjeon.

Leave a Reply