Ramush Haradinaj për shtëpinë në Dragodan: E kam ndërtu me pare t’synetisë

Në lidhje me pasurinë e tij, Ramush Haradinaj, ka folur sot para simpatizantëve të tij në lagjen Arbëria, pasi që disa nga ta e pyeten në lidhje me shtëpinë e tij luksoze.Haradinaj iu ka shpjeguar banorëve të lagjes se shtëpia luksoze e tij i ishte mundësuar vetëm pas solidarizimit të akraballëkut dhe miqve të tij.“Ju e dini se është traditë e shqiptarëve që masi t’ua prejmë mashkujve lucat apo ti bëjmë synet, ilaket e miqtë iu japin kapak pare ja dhe video shtype rekl,am dhe shikojeni:

Leave a Reply