Ramush Haradinaj letër prekëse për Albin Kurtin: Je rra hur në bu rgjet e Serbisë, te lutem mos e hiq taksën

Ramush Haradinaj la detyrën si kryeministër i Kosovës duke i dorëzuar ‘stafetën’ Albin Kurtit të Vetëvendosjes.Por ndërkaq, ai i ka dërguar një letër të ndjerë, pasardhësit të tij duke i kujtuar edhe sfidat e kohën në bu rgjet e Serbisë.E pikërisht për këtë shkak, Ramushi i kërkon Albinit mos heqë taksën ndaj Serbisë ja dhe video
Shtypni ne foto rek1amen me poshte ju hapen pamjet dhe ndiqni ato

Leave a Reply