Ramiz Kelmendi: Në ETC rrogat janë deri në 1000euro por spo dojn rinia me punu tu nejt ton naten

Njerëzit që kanë rroga 400-500 euro e lëshojnë Kosovën, e lëshojnë vendin e punës me paralajmërim për një jetë më të mirë. Është iluzion të mendohet që t’iu kërkosh atyre të jenë patriotë e të mos e lëshojnë Kosovës”.Afaristi ka thënë se punëtorët nga Kosova po përshtaten mirë në tregun e punës në Gjermani, pasi sipas tij, rinia e Kosovës është e shëndoshë dhe nuk konsumon alkkool e substanca tjera në sasi të madhe…..per me shum shtyp ne rek lamen me poshte dhe lexoni te plote kete artikull nuk do te zhgenje heni

Leave a Reply