Ramiz Kelmendi “godet“ Albin Kurtin, o Albin ti je një person që lyp mr ta…!?

Ramiz Kelmendi “godet“ Albin Kurtin, o Albin ti je një person që lyp mr ta…!?
Ramiz Kelmendi, ka thënë se Albin Kurti ka një vizion të një partie komu niste të vitit 2020. Ai ka thënë se respekton edhe kontributin e Lutfi Hazirit dhe Vjosa Osmanit, por për shkak të ruajtjes së unitetit ai do ta preferonte kryetarin e tanishëm. Deputeti i LDK-së ka thënë se Albin Kurtin e sheh si një njeri që ka një vizion të një partie komu niste moderne të vitit 2020 shtype rekl,am p’osht ja edhe vidjeo.

Leave a Reply