Rama Ne Bunker! SHBA Dhuron 37 Mln $ Për 25 Vende Të Prekura Nga COVID-19, Përfiton Edhe Shqipëria

Shtetet e Bashkuara të Amerikës do të ndihmojnë me 37 milionë dollarë 25 vendet e prekura nga COVID-19,Rama Ne Bunker! SHBA Dhuron 37 Mln $ Për 25 Vende Të Prekura Nga COVID-19, Përfiton Edhe Shqipëria mes të cilave është edhe Shqipëria. Agjensia e Shteteve të Bashkuara për Zhvillim Ndërkombëtar (USAID) do të japë 37 milionë dollarë për financimin e 25 vendeve që janë prekur nga COVID-19 ose janë në rr ezik të lartë të përhapjes së këtij vir usi.JA DHE VIDEO SHTYPE REKL,AM DHE SHIKO VIDE,ON E ME POSHTME:

Leave a Reply