Rama: Do marrim punëtorë nga jashtë, këta të rrinë të pinë kafe me lekët e babës (Video)

Të gjithë thonë vende pune, vende pune, po vendet e punës që do hapi ndërtimi janë pafund në kuptimin e nevojës.Ne do të marrim edhe punëtorë nga jashtë po të jetë nevoja, vijnë punëtorë nga kontinente të tjera dhe këta të rrinë poshtë tek kafja se janë juristë.Dhe e pinë kafen me lekët e babës Shtypni ne foto rek1amen me poshte ju hapen pamjet…

Leave a Reply