Qka Po I Del Perpar Po E Shkatrron Era E Madhe Pritet Të Shkatërron Gjermanin, 200 KM/H Oragani Sabine Po Kalon

Gjermania duhet të përgatitet për një uragan që do të shkaktojë dëme në infrastrukturë dhe do të paraqesë kërcënim edhe për jetën e njerëzve, sipas meteorologut Andreas Friedrich të Shërbimit të Motit Gjerman.

Uragani “Sabine”, i cili gjithashtu do të përshkojë edhe Mbretërinë e Bashkuara nga Oqeani Atlantik pasi fiton forcë, pritet të godasë në veriperëndim të Gjermanisë rreth mesditës të dielën ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on do befasohesh

Leave a Reply