”Qka Ka More Shyhretja I ‘Hidhërohet’ Edhe Remzisë Për Keto Arsye Feminore..!! Veq Kqyrne Së”…!?

Shyhretja i ‘h.idhërohet’ edhe Remzisë për këngën dedikuar ‘nuseve’?Kohën para festave të fundvitit të gjithë këngëtarët janë duke e sh.frytëzuar për të sjellë projekte e b.efasi përpublikun e tyre të dashur.E këngët që po gjejnë dëgjueshmëri më të madhe janë ato të zhanrit popullor.Pikërisht për këtë shkas Shyhretja dhe vajza e saj Engji g.oditën në mënyrën e tyre të zakonshme me bashkëpunimin duke i kënduar ‘nuses’ së vëllait, me këngën “Princesha e vëllait tonë me shtype hapsirën re’klamuese lexo më tepër:

Leave a Reply