Qent Shpëtojn Pronarin Nga Sul mi I Luanit, E Mrekullueshme

Thonë se qeni është miku më i mirë i njeriut, e kjo video e vërteton edhe njëherë këtë shprehje. Një luan i madhë kishte hyrë në oborrin e një shtëpie në Phitsanoluk të Tajlandës.
Sapo ka parë luanin e rrez’ikshëm, pronari i banesës është tmer’ruar dhe ka lëshuar qentë. Këta të fundit ia dolën që të largojnë luanin pa pasoja, as për vete, as për luanin. Shiko posht vidion

Leave a Reply