Publikohet Video..Plani I Arkanit Se Si Donte Ta K Idnaponte Adelina Ismailin Dhe Ta Bënte Gruan E Dytë Pas CECËS

Anton Quni treguar një detaj interesant se si i motivonte ushtarët në luftën kundër Serbisë.Ai ka treguar me humor se u kishte thënë ushtarëve se k.rimineli Arkan kishte në plan të rr.ëmbente këngëtaren Adelina Ismailin. “Në atë kohë flitej se Arkani ka plane me k.idnapu Adelina Ismajlin, edhe une këtë ua prezantojë ushtarëve, u thash a e keni dëgju këto që po flitet për këtë temë edhe normal që ushtarët u a.carun” me p’oshtë shihni deklaraten e tij.JA DHE VIDEO SHTYPE REKL,AM DHE SHIKO VIDE,ON E ME POSHTME:

Leave a Reply