Publikohen Pamjet, Ja Momenti Tragj’ik I Rrëz’imit Të Avionit Ku Hum’bën Jetën 176 Pasagjerë

Ky është momenti dra matik, kur në jug-perëndim të Teheranit në Iran rrë zohet avioni me 176 pasagjerë brenda. E gjitha ëhstë regjistruar nga kamerat e sigurisë, të një biznesi aty pranë. Nga pamjet duket qartë se pas përp lasjes, avioni mori fl akë, duke e bërë kështu të pamundur dhe shpëtimin e pasasgjerëve. Ngjarja ndodhi dtën e djeshme (8 janar) ku avioni u nis nga Irani drejt Ukrainës .. shtyppe posht foton .. shty pinii rek lamnat për të na ndihmuar financiarisht që ta mbajmë sa më mirë!

Leave a Reply