PubIikonte VIDEO të n xehta e në lnstagram, 27-vjeçaren e gjen beIaja

Një zjarrfikëse nga Montana në Amerikë ka paditur departamentin ku punonte. Kjo pasi ajo është pushuar nga puna për shkak të fotove të nx ehta që kishte pubIikuar në lnstagramin e saj.Në padinë që ajo ka ngritur pretendon se është pushuar nga puna për shkak të gji nisë. Po ashtu 27-vjeçarja ka thënë se në profilin e saj në Instagram, ajo promovonte aktivitet e fitnesit që bënte JA DHE VIDEO SHTYPE REKL,AM DHE SHIKO VIDE,ON E ME POSHTME:

Leave a Reply