Pse nuk flasin për Michael Schumacher? Kirurgu thyen heshtjen: Ka dalë nga koma, por nuk është aspak ashtu si e

Neurokirurgu Nicola Acciari ka thyer sot heshtjen lidhur me gjendjen shëndetësore të Michael Schumacher, i cili 6 vite më parë, pësoi një ak.sident të rëndë, ku për.plasi kokën duke bërë ski në Alpet franceze. Acciari ka folur rreth shëndetit të kampionit të Formula 1, dhe shprehet se gjendja e tij nuk është ashtu sikurse e kujtojnë të gjithë në kohën kur Schumacher drejtonte plot krenari “Ferrarin” dhe përfundonte garën triumfator. hаре раmјеn mëроѕhtë dhe ѕhiкоје tê рlоtë.

Leave a Reply