Prindi E Lë Fëmijën Në Tren Dhe Del Për Cigare, Por I Kushton Shumë…

Videoja e regjistruar brenda një treni ka kapur momentin kur babai lë fëmijën në sendilje bashkë me çantat dhe del jashtë për të pirë një cigare. Por dera e trenit mbyllet dhe ai nuk mund të futet duke e lënë foshnjën me një të panjohur.
Brenda në tren ishte një pasagjer i cili u përpoq të thërriste babain të vinte pasi treni po nisej,…Shty,pe rek.lam.en dhe vazhdo. artikullin e plote me poshte.

Leave a Reply