Prindërit biologjikë e hodhën në koshin e plehrave, djalin nga Vlora e rrisin romët: Janë familja ime

Historia e Isaelo Xhemalit nga Vlora është aq sa trishtuese aq edhe emocionuese.

Prindërit biologjikë e hodhën Isaelon në koshin e plehrave kur ai ende nuk kishte hapur sytë. Por, në momentet më të vështira të jetës së tij, fati e ndeshi me një zotëri nga komuniteti rom që i zgjati dorën duke e marrë në shtëpinë e tij sot Isaelo është 12 vjeç, ai shkon në shkollë, dhe ndihet krenar për familjen që e ka rritur
Shtypni ne foto rek1amen poshte ketij shkrimi ju hapen pamjet dhe ndiqni ato

Leave a Reply